Bryndza leves Adritól /Csirina/

Hozzávalók :
4 közepes krumpli
2 kocka bryndza/250g/
5 dkg szalonna
1 kozepes fej vöröshagyma
1 csokor kapor
1 liter húslé
2 dcl tejszín
1 kanál liszt
kevés pirospaprika

Elkészítés :
pirítsd meg a feldarabolt szalonnát , zsírján a  hagymát, felkockázott krumplit szórd rá a lisztet  majd engedd fel a hús főzettel ,Ízesítds kaporral pirospaprikával ,  sóval. Forrald át hogy a krumpli puha legyen . A bryndzát keverd  el a tejszínnel, keverd a leveshez és forrrald át . Tálaláshoz sajtos pirítós javasolt .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s