Kantoni hús /Csirina – Adrika/

Hozzávalók :

60 dkg vesepecsenye
2 tojás
6 evokanál Solamyl
1-2 póréhagyma
2 kápia
1 hagyma
1 egész zeller gumó
friss gyömbér
szója mártás
szárított gomba /dubáky v. júdásfül/

Elkészítés:

Összekeverjük a tojást és a keményítőt ,
majd a vesepecsenyét csíkocskákra vágva a pácba tesszük .
A póréhagymát és kápiát kockákra a hagymát csíkokra vágjuk, Az egész
zellert kokckákra vágva, sós vízben megfőzzük. Friss gyömbért?? lereszeljük??
A gombát beáztatjuk .

Wokban forró olajban gyorsan, állandó keverés mellett átsütjük a pácolt húst,
majd hozzáadjuk a hagymát, piros paprikát póréhagymát, gombát, zellert és
a gyömbért, mindezt csak félig pároljuk /maradjon inkább keményebb/. Majd
felöntjük a szója mártással.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s