Túrós-sós rudak

Hozzávlók :
25 dkg féldercés liszt
25dkg túró
12,5 dkg vaj
12,5 dkg Hera / hogy ne legyen nagyon zsíros /
1 tojás
só, szezám mag

Elkészítés :
A hozzávalókat   összegyúrjuk és kb 2órára a hűtőszekrénybe  tesszük. A tésztát vékonyra sodorjuk cca 3mm.
Míg egyben van lekenjük a felvert tojással és megszórjuk szezám maggal. Derelye vágóval 5cm hosszú
2cm széles csíkokra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire  szedjük – darabonként
200°C – ra előmelegített sütőben  15 -20 percig kell sütni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s